top of page

Downloads

Documenten die essentieel zijn

We leven in tijden waarbij zaken als uitreksels, certificaten, voorwaarden en verklaringen onmisbaar zijn. Hieronder zijn deze zaken voor u als download beschikbaar gesteld. 

kvk-logo-300x300.jpg

KVK UITREKSEL

Een digitaal uittreksel is een officieel bewijs van inschrijving in het Handelsregister. Je krijgt informatie over de rechtspersoon, onderneming en vestiging(en).

2344_1561_1200_1200.jpg

G-REKENING

Een g-rekening is een rekening waarmee een uitzendbureau uitsluitend btw of loonheffing kan betalen. De g-rekening dekt inleners in voor belastingfraude.

nen-nsa.png

NEN-4400 CERTIFCAAT

Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor alle ondernemingen die arbeid ter beschikking stellen zoals uitzendondernemingen, detacherings-en payrollbedrijven en voor (onder)aannemers van werk.

Kiwa3.jpg

KIWA AANWIJZING

De chauffeur dient deze onderweg bij controle te kunnen tonen. Het uitzendbureau verstrekt deze verklaring.

2344_1561_1200_1200.jpg

WKA VERKLARING

Er zijn voor aannemers diverse mogelijkheden om het risico te beperken. Naast de controle op een NEN-4400/1 certificaat kan er gebruik worden gemaakt van een WKA verklaring van de belastingdienst i.c.m. een G-rekening.

algvw.jpg

ALGEMENE VW

Op al onze offertes, overeenkomsten en opdrachtbevestigingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. De algemene voorwaarden zijn gedeponeerd onder nummer 57355401 en zijn tevens met de 'download' knop hier te downloaden.

bottom of page