top of page

ONS CONCEPT

To be a caring company

iStock-541123890.jpg

De mensen

Achter Route66

Ons team bestaat uit gedreven professionals met jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling en de daaraan gekoppelde kennis van de wet en regelgeving in de transportbranche. Door onze persoonlijke aanpak en oprechte betrokkenheid onderscheiden we ons in de markt.

"Bemiddelen is mensenwerk. Daar zit volgens ons ook de key succes factor in verborgen."

De kwaliteit van onze kandidaten bepaalt uiteindelijk de kwaliteit van ons bedrijf. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen houden wij constant een vinger aan de pols. Waar nodig sturen wij bij of komen wij proactief en vooruitkijkend met oplossingen voor verwachte uitdagingen. 

HET CARING COMPANY

CONCEPT

Wij houden ons vast aan het ‘Caring Concept’. Dat houdt in dat wij al voor de definitieve plaatsing van een kandidaat starten met een uitgebreide begeleiding van het traject. Wij dragen zorg voor een goede informatie uitwisseling, wat resulteert in een goede start.

Indien de kandidaat gebruik wil maken van onze bedrijfshuisvesting en/of een collectieve verzekering, zorgen wij dat dit naar tevredenheid wordt geregeld. Daarnaast helpen wij onze (buitenlandse) kandidaten met vraagstukken omtrent toeslagen, bijslagen, emigraties naar Nederland en diverse andere zaken die de nodige steun bieden om in rust en vertrouwen in Nederland te kunnen wonen en werken.

Caring_company.jpg
bottom of page